>>>Gratis bezorging vanaf €25,- binnen NL<<<..................................................>>>Online veilig & snel betalen<<<...........................................................>>>Creatieve ideeën & inspiratie<<<
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vilt met stippen print

      15-04-2017     Reacties (0)

Vilt met stippen print Vilt met stipjes in vele kleuren erg leuk om van alles er van te maken. Het vilt is van zeer mooie kwaliteit. De lapjes hebben een mooie afmeting van 30 x 40 cm.  Het vilt is van acryl gemaakt en is 1 mm dik. Kijk voor alle voorbeelden met dit vilt op onze website op de home pagina.

Lees meer

Narcissen van vilt

      05-03-2017     Reacties (0)

Narcissen van vilt Doe het zelf pakket narcissen. In het pakket zit alles om zoals op de foto 5 narcis bloemen te maken het pakket bevat de kleuren vilt en sate prikkers en de verdere benodigheden zoals een werkbeschrijving met foto uitleg. Iedereen kan deze mooi bloemen maken, wat handig is om te gebruiken is lijmpistool en een schaar.

Lees meer

Flower power schaapjes

  07-04-2016     Reacties (0)

Flower power schaapjes Deze leuke schaapjes zijn gemaakt van 1 lapjes groen vilt, 1 rolletjes groen vilt band 2 cm, piepschuim schaap set M, piepschuim bal 8 cm, harig stof in de kleur naar eigen keuze, vilt voor de boemetjes en een leuke lintje.

Lees meer

Olifanten

      02-02-2016     Reacties (0)

Olifanten Olifanten van piepschuim en deze bekleed met vilt, stofjes, paillettenband, pom pom band en franje band.  Wat heb je nodig voor het maken van deze olifanten: piepschuim olifant of olifanten vilt in de kleur grijs lintjes in diverse kleuren stofjes in diverse kleuren lijm  Vilt band Werkbeschrijving Neem de piepschuim olifant en teken deze na op het vilt. Zorg dat wanneer je de ene kan omtrekt van de olifant en dan om draait voor de andere kant. Knip het uit en plak het op de olifant. Neem nu het vilt band van 4 cm breed en plak deze om de olifant. Versier nu de olifant naar eigen wens.

Lees meer

Uilen van vilt

  viltdeco     25-07-2015     Reacties (0)

Uilen van vilt Vrolijke uilen van vilt Benodigdheden voor het maken van 1 uil Naaimachine, garen, schaar 1 meter budgetvilt 45 cm breed kleur naar keuze 1 meter pompomband kleur naar keuze 1 lapjes stof 25 x 25 cm 3 lapjes vilt voor de wimpers, ogen en snavel.  

Lees meer

De Chamotte, 38
4191GT Geldermalsen
 

06-18435260
 

info@viltdeco.nl


       

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Van 27 t/m 29 September staan wij op
de Crea College dagen in Gorichem
Stand 603 en 605 Viltdeco