>>>Gratis bezorging vanaf €25,- binnen NL<<<..................................................>>>Online veilig & snel betalen<<<...........................................................>>>Creatieve ideeën & inspiratie<<<
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zelf maken /

Wolkje het schaap groot

Wolkje het schaap groot

Benodigdheden voor wolkje het schaap

Schaar
Lijm
Piepschuim wolkje het schaap groot
Schaapjes stof
3 meter biaisband creme 20 mm breed
20 cm bruin vilt band 1 cm breed
stukje bruin,zwart en wit vilt
1 lapje beige vilt
lintje voor de strik
vilt bloemen

Werkbeschrijving

Om wolkje het schaap te maken beging je met het neerleggen van de stof met de wollige kant naar beneden. Vervolgens zet je de piepschuim wolk op de stof neer en trek een lijn om het figuur heen zodat je het makkelijk uit kan knippen.

Lijm vervolgens de schaapje stof op de wolk, met de wollige kant naar boven. Werk de wolk af met biais band aan de zijkant. Zorg dat het band mooi strak om de wolk heen getrokken zit.

Voor de kop gebruiken wij de beige gekleurde vilt. Leg het hoofd van het schaap en trek een lijn er om zo is makkelijker om het uit te knippen. Lijm vervolgens het vilt er op. Lijm met restje schaapjes wol het voorhoofd en de bovenkant van het schaapje er op.

Voor de ogen gebruiken wij bruin vilt lijm het vilt op de ogen. En werk daarna de ogen af met het 1 cm brede vilt band bruin. Knip nu 2 rondjes uit wit vilt voor de ogen en knip 2 rondjes uit zwart vilt voor de pupillen. 

U kunt nu de strik aan de onderkant van het schaap vast zetten en verder het schaap versieren.De Chamotte, 38
4191GT Geldermalsen
 

06-18435260
 

info@viltdeco.nl


       

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel