Wolkje het schaap groot

Benodigdheden voor wolkje het schaap

Schaar
Lijm
Piepschuim wolkje het schaap groot
Schaapjes stof
3 meter biaisband creme 20 mm breed
20 cm bruin vilt band 1 cm breed
stukje bruin,zwart en wit vilt
1 lapje beige vilt
lintje voor de strik
vilt bloemen

Werkbeschrijving

Om wolkje het schaap te maken beging je met het neerleggen van de stof met de wollige kant naar beneden. Vervolgens zet je de piepschuim wolk op de stof neer en trek een lijn om het figuur heen zodat je het makkelijk uit kan knippen.

Lijm vervolgens de schaapje stof op de wolk, met de wollige kant naar boven. Werk de wolk af met biais band aan de zijkant. Zorg dat het band mooi strak om de wolk heen getrokken zit.

Voor de kop gebruiken wij de beige gekleurde vilt. Leg het hoofd van het schaap en trek een lijn er om zo is makkelijker om het uit te knippen. Lijm vervolgens het vilt er op. Lijm met restje schaapjes wol het voorhoofd en de bovenkant van het schaapje er op.

Voor de ogen gebruiken wij bruin vilt lijm het vilt op de ogen. En werk daarna de ogen af met het 1 cm brede vilt band bruin. Knip nu 2 rondjes uit wit vilt voor de ogen en knip 2 rondjes uit zwart vilt voor de pupillen. 

U kunt nu de strik aan de onderkant van het schaap vast zetten en verder het schaap versieren.


Bestel op tijd houdt rekening met langere levertijd wegens de drukte bij de pakketdienst!

Feestdagen sluiting

Van vrijdag 16 december tot en met maandag 2 januari zijn wij gesloten!
In deze periode zijn wij per mail en telefonisch niet bereikbaar en worden er GEEN orders verzonden. Alle orders die voor 16 december besteld zijn worden verzonden alle orders na 16 december worden vanaf 3 januari verzonden!


Wij wensen u hele fijne feestdagen toe en een mooi nieuw creatief jaar!
Team Viltdeco