Foto

Over Ons

Wij heten u van harte welkom op de website van www.viltdeco.nl

Vanaf 1 januari 2018 zijn de webshop Viltdeco en Budgetvilt overgenomen

Onze website wordt dagelijks bijgewerkt met vele leuke en nieuwe producten. Ons assortiment wordt als maar groter. 

Viltdeco is gestart op 1 februari 2011 met het verkopen van eigengemaakte creatties. Door klanten was er ook de vraag onstaan waar ik al die leuke materialen vandaan had, toen ben begonnen met het verkopen van de hobbymaterialen. Viltdeco heeft ook een website waar u alleen maar vilt op kan vinden genaamd www.budgetvilt.nl. www.budgetvilt.nl is  gestart op 1 oktober 2014 als een webwinkel met vele soorten vilt in diverse kleuren en dikte. 

Via onze website kunt u al deze producten gemakkelijk bestellen en wij verzenden het binnen 1 a 2 werkdagen naar u toe mits de artikelen voorradig zijn. Voor piepschuim artikelen geldt een langere levertijd van 2 a 3 werkdagen. Per product wordt de levertijd aangegeven. Mocht een artikel niet voorradig zijn wordt u hier van op de hoogte gesteld.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op: info@viltdeco.nl of op telefoonnummer: 0345-582790. Helaas zijn wij niet altijd in staat om de telefoon op te nemen. Voor snele respons mail dan naar info@viltdeco.nl.

Natuurlijk kunt u ook op afspraak bij viltdeco langskomen om het gehele assortiment te komen bezichtigen. Het bezoek adres is: Viltdeco, De Chamotte 38, 4191GT, Geldermalsen. Alleen te bezoeken op afspraak.

Wij wensen u veel kijk en shop plezier op onze website!